Поиск по этому блогу

понедельник, 4 сентября 2017 г.

АНОНС!
Кабінет молодого автора Національної спілки письменників України оголошує прийом творчих робіт на міжнародний літературний конкурс «ГРАНОСЛОВ».
Прийом робіт відбуватиметься з 1 вересня до 1 грудня включно. Переможці будуть оголошені у квітні, а урочисте вручення нагород заплановане на червень 2018 року.
До участі в конкурсі допускаються твори громадян України та іноземців віком від 16 до 35 років (на момент подання конкурсної роботи), які пишуть українською мовою. Автори, що пишуть іншими мовами, можуть подавати свої творчі роботи в українському перекладі. Не приймаються роботи переможців попередніх років та членів НСПУ. 
Конкурс проводиться у п’яти номінаціях:
1) «Поезія» - добірки віршів, романи у віршах, поеми тощо. В одному рукописі дозволяється компонувати твори різних жанрів. Розміщення поезій – кожен вірш із нової сторінки.
2) «Проза і драматургія» - романи, повісті, оповідання, есе, нариси, драматичні твори великого та малого обсягу. В одному рукописі можуть бути присутні або прозові, або драматичні твори. 
3) «Літературно-критичні есеї та статті». Обсяг конкурсної роботи повинен мати не більше 10 сторінок (параметри тексту такі ж, як і для інших номінацій).
4) «Переклади» - проза, поезія, драматургія. Перекладати можна як з української на інші мови, так і навпаки. 
5) «Визвольна боротьба українців від часів козацтва до сьогодення» - номінація від видавництва «Орієнтир», партнера конкурсу. До номінації приймаються великі прозові твори або збірники творів малих форм на тему боротьби проти загарбників у різні часи існування української нації, включно з нинішніми подіями на східному фронті.
Роботи надсилати за адресою: 01024, м. Київ, вул. Банкова, 2, Національна спілка письменників України (НСПУ). На конверті обов’язково робіть помітку «ГРАНОСЛОВ».
Електронна адреса для питань та пропозицій: bogggdana@gmail.com.



Комментариев нет:

Отправить комментарий