Поиск по этому блогу

воскресенье, 8 октября 2017 г.

АНОНС!
Сумське земляцтво у м. Київ запрошує всіх бажаючих надсилати свої ліричні книжки на визначення переможця літературного конкурсу імені Олександра Олеся, який визначають щорічно у листопаді, напередодні дня народження поета.
Переможцями конкурсу вже стали не тільки уродженці Сумщини, а й інших регіонів України. Це – Володимир Мордань, Юрій Назаренко, Людмила Овдієнко, Олександр Вертіль, Олекса Ющенко, Антонія Цвіт, Михайло Пасічник, Микола Гриценко, Анатолій Матвійчук, Наталка Поклад, Лілія Золотоноша, Іван Головченко, Борис Олійник та інші талановиті й колоритні автори. 2016 року лави переможців поповнили український політик, чудовий поет-пісняр і поет-лірик Олександр Мороз (збірка поезії «А я вас не забув…») та поет Степан Дупляк (поетична дилогія «Увертюра зорепаду»).
Основний критерій присудження винагороди – поетичні твори високої культури освідчення в коханні. Вимоги: українська мова, книжки мають бути видрукувані не раніше, як за три роки до подання. Допускається як висунення від творчих спілок та громадських організацій, так і самовисунення із обов’язковим зазначенням координат автора.
Свої книжки (у трьох примірниках) лірики подають особисто чи надсилають поштою до 10 листопада 2017 року на адресу: 01011, м. Київ, вул. Рибальська, 11, ГО «Сумське земляцтво у м. Києві».



 

Комментариев нет:

Отправить комментарий