Поиск по этому блогу

понедельник, 20 ноября 2017 г.

НОВИНКА!
Вийшов другий том коміксів «Кіборги. Початок. 26.05.2014». 
Другий том коміксу про подвиги українських військових, які служать в АТО, розповідає про перший штурм Донецького аеропорту. В основі - реальні історії від військових ЗСУ та ДУК, які у різні періоди захищали летовище та його околиці. 
Нагадаємо: у 2016 р. Президент України Петро Порошенко присвоїв звання Герой України сумчанину Сергію Табалі, який віддав своє життя, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України під час Антитерористичної операції. Вісімнадцятирічний патріот пішов добровольцем у зону проведення АТО, аби захистити Вітчизну від озброєних терористичних угрупувань. Воював в Донецькому аеропорту. Був поранений, але залишився строю. Наймолодший «кіборг» героїчно загинув 6 листопада 2014 року від вибуху артилерійського снаряду під час штурму бойовиками диспетчерської вежі Донецького аеропорту.
Сергій Табала похований на Алеї Слави Центрального кладовища у Сумах. Сумська міська рада присвоїла юнаку звання «Почесний громадянин міста Суми», на його честь встановлено меморіальну дошку у школі №9, де навчався юний Герой.

Комментариев нет:

Отправить комментарий