Поиск по этому блогу

пятница, 2 марта 2018 г.

АНОНС!
5 березня о 19.00 в книгарні «Є» (м. Суми, вул. Соборна, 44) відбудеться презентація книги Нати Гриценко «Тінь на порозі» (К.: ВЦ «Академія», 2017. – 224 с.).
Кілька років тому Томаш покинув, здавалось би, назавжди свій дім, втікаючи від ненависті батька та знущань брата. Намагаючись розчинитись у натовпі, позбутись химерних незрозумілих видінь і стати «нормальним», він і не здогадувався, що невдовзі зустріч із родиною, якої він так боявся, стане чи не найменшою з його проблем. Те, що завжди відокремлювало його від інших, виявиться рідкісним даром, за володіння яким змагатимуться могутні структури. Їм під силу знищити останнє, чим дорожить хлопець, – тих, хто вже одного разу рятували його життя. Яку стежку обере Томаш: написану долею чи ту, яку підказує серце?
Головна теза книги, своєю чергою, полягає в іншому: «Ми не завжди докладаємо зусиль, аби вирішити різні проблеми, труднощі, складні ситуації, які можуть заважати нам жити, хоча ми можемо й не усвідомлювати того, що вони заважають нам жити. І стратегія тікати від цих проблем, тікати від цих ситуацій – це те, що протягом багатьох років робить головний герой книги Томаш. Йому настільки болісно стикатися з реальністю, натомість набагато простіше кудись тікати і ховатися, аби знову не переживати цей біль».

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий