Поиск по этому блогу

воскресенье, 4 марта 2018 г.

АНОНС!
18-20 травня  в Одесі відбудеться XIX Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині». Організатори   Міністерство культури України, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів і Одеська національна наукова бібліотека за підтримки Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної та Одеської міської рад, Українського інституту книги, Української бібліотечної асоціації.
Програма виставки-форуму передбачає широкий спектр інформаційно-рекламних і фахових заходів: презентації книжок та видавничих проектів, літературні зустрічі, «круглий стіл» з актуальних питань популяризації книги й читання та поповнення бібліотек новими вітчизняними виданнями,  дискусійна студія, видавничі майданчики, майстер-класи, автограф-сесії, промоакції, учасниками яких будуть керівники провідних видавництв і видавничих організацій, письменники, ілюстратори, літературознавці та мистецтвознавці, бібліотечні  фахівці. 
Планується проведення конкурсу виданих на теренах України книжок «Краща книга виставки-форуму 2018 року», традиційного виїзного свята української книги в одному з районів Одеської області та благодійна акція – передача книг сільським бібліотекам Одещини.


Комментариев нет:

Отправить комментарий