Поиск по этому блогу

воскресенье, 17 сентября 2017 г.

НОВИНКА!
З нагоди 40-річчя Сумської дитячої художньої школи ім. М. Лисенко у видавництві «Елада» вийшов каталог виставки творчих робіт юних художників «Мрії збуваються».
«Виставка формувалася багато років, років десять ми  просили  у викладачів і учнів роботи, щоб зробити ретроспективу. Але ми не писали роки, щоб зробити таку цікавість: щоб прийшли вони і згадали, що це за роботи», – розповів директор Сумської дитячої художньої школи ім. М.Г. Лисенка Олексій Кузьменко.
Видання «Мрії збуваються» є ілюстративним каталогом однойменної ретроспективної виставки, в якому розповідається про історію розвитку мистецької освіти в Сумах і заснування «художки», представлено близько 600 художніх робіт, систематизованих за п’ятьма основними напрямками: живопис, композиція, графіка, малюнок, декоративно-ужиткове мистецтво.
Альбом також презентує викладацький колектив Сумської дитячої художньої школи, таким чином поєднуючи в одній книзі історичні, творчі та фахові здобутки головного осередку художньої мистецької освіти в місті Суми.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2032797170273920&set=pcb.2032798810273756&type=3&theater










Комментариев нет:

Отправить комментарий