Поиск по этому блогу

вторник, 21 апреля 2020 г.


НОВИНКА!
Корнієнко О. М. Шляхами предків: засади національно-патріотичного (козацького) виховання / О. М. Корнієнко. - Суми: Видавничо-виробниче підприємство "Мрія-1", 2020.
Посібник, створений на основі педагогічного досвіду Сумської дитячо-молодіжної організації «Молода Січ», має на меті надання методичної допомоги педагогам-організаторам і методистам дитячих та молодіжних громадських організацій патріотичного спрямування, гуртків закладів позашкільної освіти та загальноосвітніх шкіл, центрів військово-патріотичного виховання. Видання стане в нагоді організаторам літніх патріотичних і оздоровчих таборувань, а також офіцерам по роботі з особовим складом Збройних сил України.
Видання було здійснено за сприяння Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської обласної державної адміністрації за Обласною програмою сприяння розвитку громадянського суспільства на 2017-2020 роки. Координаційною радою з питань національно-патріотичного виховання при Сумській обласній державній адміністрації дану працю рекомендовано до використання у виховному процесі загальноосвітніх шкіл і позашкільних навчальних закладах. Книгу розглянуто й рекомендовано до друку Правлінням Сумської обласної організації Національної спілки краєзнавців України.
Книга містить раніше неопубліковані матеріали з історії українського козацтва, українського війська XVI-XX ст., творчий доробок українських виховних організацій і педагогів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий