Поиск по этому блогу

понедельник, 23 января 2017 г.

АНОНС!
Студентам та викладачам відділу декоративно-прикладного мистецтва Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського, напряму підготовки "образотворче мистецтво" СумДПУ        ім.     А. Макаренка, співробітникам музеїв, усім тим, хто цікавиться історією мистецтв і культури рекомендуємо!

25 січня 2017 року о 15 год. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться презентація Історії декоративного мистецтва України: У 5 т. (Головн. ред. Г. Скрипник, наук. ред. Т. Кара-Васильєва. НАН України, ІМФЕ ім. М.Рильського. – К., 2007–2016).

В основу п’ятитомного видання покладено принципово нову концепцію системного висвітлення розвитку українського декоративного мистецтва від найдавніших часів до сучасності, яке охоплює комплекс різноманітних видів і напрямів, є цілісною живою системою, що розвивається у сфері народного мистецтва, художніх промислів, художньої промисловості та творчості художників-професіоналів і демонструє їхній тісний взаємозв’язок. Всі види і жанри декоративного мистецтва розглянуто з позицій еволюції художніх стилів у різні періоди історії.


Комментариев нет:

Отправить комментарий