Поиск по этому блогу

суббота, 24 июня 2017 г.

АНОНС!
Міністерство оборони України проводить прийом нових оригінальних творів  для участі у конкурсі на здобуття премії імені Богдана Хмельницького у 2017 році  відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2008 року № 873 «Про премію імені Богдана Хмельницького за краще висвітлення військової тематики у творах літератури та мистецтва».  
Премія присуджується в таких номінаціях: літературні твори військової тематики; музичні твори військової тематики; твори театрального мистецтва військової тематики; твори кіномистецтва військової тематики; твори образотворчого мистецтва військової тематики.
На здобуття Премії подаються нові оригінальні твори фізичних осіб та колективів авторів, опубліковані (оприлюднені) в завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше 01 травня поточного року. Премія присуджується фізичній особі чи колективу одноразово. Пропозиції щодо претендентів на здобуття Премії вносять національні спілки України, інші творчі спілки та асоціації, національно-культурні, національно-просвітницькі товариства.




Комментариев нет:

Отправить комментарий