Поиск по этому блогу

вторник, 8 мая 2018 г.

НОВИНКА!
Суспільним коштом у «Видавничому будинку “Еллада”» (м. Суми) надрукували книжку місцевого краєзнавця Євгена Мегери «Охтирка в особистостях 1654-2014». Витратили 19250 гривень бюджетних грошей.
Як розповідає автор, книга не виникла сама по собі, перед цим у 2007 році була проведена велика пошукова й організаційна робота за участю працівників Охтирського міського краєзнавчого музею, місцевих краєзнавців, журналістів для створення компакт-диску про історію і сучасний розвиток міста. Сюжет проекту був побудований на історичному нарисі «Охтирка – від минувшини до сьогодення», який написав Євген Мегера в співавторстві з директором Охтирського краєзнавчого музею Наталією Калюжною. Згодом у автора виникла ідея створити проект, який би став своєрідним літописом міста, що постає через особистості, чия доля і життєвий шлях тим чи іншим чином пов’язані з Охтиркою.
Сесія 3 квітня ухвалила рішення про безкоштовну передачу 55 примірників книжки з балансу комунального закладу «Охтирський міський краєзнавчий музей»  - бібліотечній системі - 20  примірників; відділу освіти - 35  примірників. Одночасно ухвалили передати 38 примірників у власність громадян, список яких на даний момент ще не оприлюднили. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий