Поиск по этому блогу

четверг, 27 июня 2019 г.

АНОНС!
30 червня о 15.00 в Канівській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відбудуться зустрічі в рамках програми «Мандрівний Черкаський книжковий фестиваль».
В рамках заходу відбудуться зустрічі:
з аналітиком літературно-книжкового ринку, Президентом Всеукраїнського рейтингу «Книжка року» Костянтином РОДИКОМ («Сізіф ХХ. Книжка vs. політика»)
«Сізіф ХХ» – це професійна аналітика і спогади очевидця про Двадцятилітню війну української держави проти вітчизняної книжки:
хто здав наш книжковий ринок Росії 1995-го?, як починалася інформаційна війна?, коли книжкова самодіяльність перетворилася на бізнес?, видавничий монополізм чи літературна критика?,в яку трубу вилітають бюджетні гроші «на підтримку» книговидання?)
Майстер-клас від директорки Всеукраїнського рейтингу «Книжка року» Галини РОДІНОЇ "Батьки та діти в сучасному світі - спільне читання як інструмент зміцнення стосунків у родині".
Майстер-клас від продюсера, літературного агента, тренера, журналіста Юки КРАСЮК.
Практичні поради з авторського права, просування продукту, співпраці з медіями, залучення коштів для втілення культурних проектів та багато цікавого від керівника культурних проектів з 35-річним досвідом – для митців, письменників, видавців, культурних менеджерів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий