Поиск по этому блогу

вторник, 7 марта 2017 г.

АНОНС!
Книгарня «Є» у Сумах та видавництво «Дух і літера» запрошують на презентацію українського Молитовника православних вірян та книжок «Божественна літургія» та «Сповідь і причастя», яка відбудеться 21 березня за участю протоієрея Андрія Дудченка. Початок – о 18.30. Модератор – Владислав Івченко.
Якою може бути молитва і літургія українських вірян сьогодні? Запрошуємо до живого спілкування про живу традицію — одвічні сенси і нові форми, втілені у виданнях “Духа і Літери”.
Принципово новий “Молитовник православних вірян” з молитвою про єдність українського православ’я — це спроба відродити майже забуті класичні молитовні тексти та об’єднати в молитві розділених українських християн. Видання молитовника українською за підтримки УПЦ в Канаді (в юрисдикції Константинопольського Патріархату), як сподіваються укладач та видавці, буде прийнято відкритими до діалогу християнами з усіх українських православних юрисдикцій.
У книжках протоієрея Андрія Дудченка розповідається про смисл і значення Божественної літургії, Сповіді і Причастя. Крок за кроком автор роз’яснює простою і доступною мовою всі слова, молитви та дії, які промовляють, співають та роблять під час найважливішого богослужіння Православної Церкви, а також те, як саме підготувати себе до великих Таїнств, щоб прийняти їх на зцілення душі й тіла, і будемо говорити у цій невеликій книзі. Всі тексти подаються двома мовами: церковнослов’янською та українською.


Комментариев нет:

Отправить комментарий