Поиск по этому блогу

среда, 5 июля 2017 г.

НОВИНКА!
Книги талановитого охтирського поета-пісняра Анатолія Григоровича Дудченка «Тільки для тебе» та «У судьбы свои планы»  –  це нотні збірки. Збірка «Тільки для тебе» – це пісні для дітей та юнацтва. Провідні теми цих творів – дружба, кохання, любов до людей та до рідного краю. «У судьбы свои планы» – збірник для молоді, в якому автори розвивають свої улюблені теми, говорять про складний світ почуттів сучасника, оспівують любов і дружбу, звертаються до потаємних струн в серцях слухачів, особливо молоді. 
Вірші нашого земляка злилися у творчій дует з талановитим українським композитором, аранжувальником Леонідом Івановичем Попернацьким, який є Членом правління Асоціації діячів естрадного мистецтва України, членом Національної ліги композиторів України. Він автор понад 500 пісень, видав понад 40 аудіоальбомів (з них 10 – інструментальної музики, в т. ч. альбом Яна Табачника).
Книги презентовано охтирчанам наприкінці 2016 року, проте пісенники  будуть цікавими для широкого кола любителів лірично-естрадної пісні.



Комментариев нет:

Отправить комментарий