Поиск по этому блогу

воскресенье, 16 июля 2017 г.

ПАМ'ЯТНА ДАТА.
16 липня виповнюється 80 років від дня народження Ади Миколаївни Роговцевої (1937), народної артистки України, народної артистки СРСР, Героя України, лауреата Державної премії України ім. Т. Г. Шевченка, премії ім. М. Островського, почесного громадянина міст Київ і Глухів, уродженки м. Глухів.
Сум'яни мали нагоду побачити Аду Миколаївну і в рімейку вистави «Варшавська мелодія-2», де вона грала старшу іпостась Гелени, а юну Гелю – її донька Катерина Степанкова, відома актриса й режисер. Деякі спектаклі, наприклад, «Бульвар Sunset (захід сонця)» Т. Вайлдера, із аншлагом пройшли у Сумах. Ада Роговцева зробила презентацію своїх книжок у нашім місті.
У книзі «Свідоцтво про життя» Ада Роговцева вирішила розповісти про неординарних людей, які оточували акторку протягом її цікавого життя. «За життя назбиралося стільки всіляких історій, що у мене виникла потреба розшифрувати свої щоденники і розповісти їх людям. Починаю я спочатку, з того, що пам’ятаю найпершим враженням. Але, говорячи про кожного, забігаю сильно наперед  – іноді до сьогодення і знову вертаюсь у хронологію».


Комментариев нет:

Отправить комментарий