Поиск по этому блогу

понедельник, 28 августа 2017 г.

АНОНС!
16 вересня о 15.00 на Львівському форумі видавців (м. Львів, пр. Свободи, 7, Книгарня "Є") відбудеться  розмова про жанр пригодницько-детективного роману з автором Владиславом Івченком, присвячена виходу двох нових книжок - "Детективна агенція "Буря і Натиск" і "Найкращий сищик та помста імперїї". Організатор заходу видавництво "Темпора".
Владислав Івченко народився 11 грудня 1976 року у місті Києві, потім разом з батьками переїхав до Сум, де живе досі. Пише з 1998-го року, з 2004-го року здебільшого українською.
Разом з письменником Юрієм Камаєвим став лауреатом премії «Коронація слова — 2011» за роман «Стовп самодержавства, або 12 справ Івана Підіпригори». У 2008-му році випустив сенсаційну двомовну книгу «Івченко об`єднує Україну», яка поєднала нонконформістську прозу, революційний дизайн, вірші у стилі пафосного еротизму, малюнки у стилі печерного реалізму та пухлий скандинавський офсет. Друкувався у журналах «Наш», «Роман-газета», «Полдень», «Київська Русь», «Нова проза», «Коміксуха» та інших.



Комментариев нет:

Отправить комментарий