Поиск по этому блогу

понедельник, 21 августа 2017 г.

НОВИНКА!
"Кредо Анатолія Близнюка" (автор Нестеренко О.П.). Так називається книга, яку було презентовано на засіданні клубу "Грань" у Сумській міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка. 
Близнюк Анатолій Михайлович - педагог, краєзнавець, член Національної спілки журналістів України. Працював у сільській школі вчителем української мови та літератури у Князєво-Козачій с.ш., Директором у Мачулищанській 8-річній школі. З 1981  - заступник директора з навчально-виховної роботи Сумського ПТУ № 2. ім.О.О Ройченка.(нині Центр професійно технічної освіти). З 1983-2013  - очолюв музей освіти і науки Сумщини. Створив також обласний музей Воїнів-афганців Приділяв велику увагу вивченню виникнення та розвитку писемності в різних країнах світу з найдавніших часів до сучасності. Працює над вивченням системи освіти від відкриття першої державної школи (988р.) до перших гімназій, ремісничих училищ, інститутів та університетів. 
Головний редактор інформаційно-методичної газети "Перспектива-інформ" (1994-2000) для інженерно-педагогічних працівників профтехучилищ Сумської області. З 2004-2013рр редактор газети "Прес-тайм" обласного управління с фізичного виховання та спорту. Постійно друкує історичні матеріали в обласній пресі.
Відповідав за створення громадських музеїв та організацію і діяльність волонтерських загонів у навчальних закладах області. Прес-секретар начальника управління освіти і науки облдержадміністрації.(1983-2013). Нині - завідувач музею "Дзвони пам'яті".
https://www.youtube.com/watch?v=MpN-Ktj00s4



Комментариев нет:

Отправить комментарий