Поиск по этому блогу

вторник, 13 декабря 2016 г.

АНОНС!
14 грудня в обласному прес-клубі відбудеться презентація нових книг професора, доктора економічних наук Леоніда Мельника.
Розмова з Леонідом Мельником, який вже не вперше презентує в прес-клубі свої книги та проекти, завжди – більше, ніж просто презентація книг.
Яким шляхом сьогодні потрібно йти Україні? Чи здатні ми перейти до відновлювальної економіки? Леонід Мельник вважає, що це неминуче має відбутися й шукає риси цього в нашому дні: «Характерними ознаками сьогодення є масове впровадження сонячних, вітрових та біогазових енергогенераторів, теплових насосів. У першому півріччі 2016 року в Україні побудували 14 нових електростанцій відновлювальної енергетики. У найближчі роки обсяг інвестицій у них складе кілька мільярдів доларів. На Сумщині 16 домогосподарств встановили сонячні батареї та продають надлишок енергії…»
А яка взагалі філософія розвитку, можуть дати відповіді … казки Леоніда Мельника.
Отже, «Философские сказки о развитии (просто о сложном)», «Теория развития систем», а також розповідь про результати виконання гранта ЄС Жана Моне, керівником якого є Леонід Мельник.
До участі запрошуємо всі ЗМІ.
Засідання відбудеться 14 грудня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу –
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.
Початок о 12.00.

Комментариев нет:

Отправить комментарий