Поиск по этому блогу

понедельник, 12 февраля 2018 г.

ПОДІЯ ТИЖНЯ.
У Недригайлові вшосте визначити переможців літературно-краєзнавчого конкурсу імені Петра Коцура за публікації у районній газеті «Голос Посулля».
Грамотою голів Недригайлівської районної державної адміністрації та Недригайлівської районної ради за прояв благодійності, вагомий особистий внесок у соціально-культурний розвиток району, щиру турботу і любов до рідного краю, зміцнення співробітництва між земляками Недригайлівщини  та з нагоди 55-річчя від Дня народження нагороджено Анатолія Коцура.
Перемогу у номінаціях здобули: Іван Абаровський, Володимир Богатир, Алла Білоцерківська, Валентина Грицун, Інна Білоцерківська, Вікторія та Алла Савченко, Григорій Поперека, Ірина Коваленко, Любов Сєргеєва, двоє школярів Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступенів – Анастасія Рудецька та Владислав Ніштенко.
За підтримку конкурсу і велику краєзнавчу діяльність також були відзначені редактор Ігор Скрипченко та редакція районної газети «Голос Посулля», заступник редактора газети «Голос Посулля» Жанна Абаровська, колектив дитячої музичною школи.
 
 
 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий