Поиск по этому блогу

четверг, 13 сентября 2018 г.

ЦІКАВИЙ ФАКТ.
29 вересня о 14.00 на книжковому фестивалі Book Space (м. Дніпро, бар «Невагомість») відбудеться презентація книги Руслана Горового «Конотоп – земля легенд», а о 16.30 (Велика зала)  – презентація книги Євгена Положія «Перехрестя».
Ось як сам Руслан пише про свій Внутрішній Конотоп: «Конотоп – це одночасно і космос, і пустка. Реальність і міф. Глибина внутрішнього і наповненість зовнішнього. Інь і ян. Вижимка. Квінтесенція. Конотоп – це значно більше, ніж ви можете уявити. Конотоп – це Земля легенд. Після того, як ви поринете в його історії, ви вже ніколи не будете такими, як були раніше. Ви назавжди залишите в собі його частку, а в ньому – частку себе».
У збірку українського письменника Євгена Положія увійшли оповідання, есеї та віршата, написані в різні роки, а також повість «По той бік Пагорба». У «Перехресті» представлені як новели з найвідомішого твору письменника «Іловайськ» («Дядько Іван», «1396. Повернення» тощо), так і оповідання та есеї («Пан Зривко», «П'ять хвилин у Токіо», «М'ячі» та ін.), що друкувалися раніше в різноманітних збірках.  
https://bookspacefest.com/Home/Program




Комментариев нет:

Отправить комментарий