Поиск по этому блогу

воскресенье, 26 февраля 2017 г.

АНОНС!
28 лютого о 17.00 в залі Європейського університету м. Конотоп відбудеться презентація поетичних збірок Сергія Пантюка «Так мовчав Заратустра» та Олексія Бика «Вірші на руці».
Олексій Бик. Народився 4 грудня 1980 року в селі Мутин на Сумщині у сім’ї зоотехніків. Батьки одразу переїхали у селище Сосниця на Чернігівщині. Працював журналістом на телеканалах TVI, «Сіті», у журналі «Главред», прес-­секретарем Міністерства праці. Останнє місце роботи – політичний оглядач інтернет-видання «Главком».
Сергій Пантюк автор восьми книг і численних публікацій у вітчизняній і закордонній періодиці (тексти перекладалися сімома мовами). Зокрема, автор збірок віршів «Таїнство причастя» (1994 р.), «Тінь Аріяни» (1994 р.), «Храм характерників» (1996 р.), «Босяцький калфа» (2005 р.) та роману «Сім днів і вузол смерті». Лауреат міжнародного літературного конкурсу «Гранослов», Всеукраїнського мистецького фестивалю «Лір». Дипломант Всеукраїнського конкурсу малої прози «Що записано в книгу життя». Член Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України.



Комментариев нет:

Отправить комментарий