Поиск по этому блогу

пятница, 1 декабря 2017 г.

НОВИНКА! 
Календар знаменних і пам’ятних дат Сумщини на 2018 рік / Сумська обл. універс. наук. б-ка ; упоряд. О. К. Линник. – Суми, 2017. – 82 с.
Календар містить хронологічний перелік основних знаменних і пам’ятних дат області на 2018 рік. До окремих дат подаються авторські статті, написані спеціально для цього випуску спеціалістами-науковцями (краєзнавцями Л. П. Сапухіною, Г. В. Дібровою, І. Е. Лисим, членами Національної спілки письменників України В. В. Чубуром, П. А. Нестеренком, Т. М. Герасименко, мистецтвознавцями Н. С. Юрченко, С. І. Побожієм, старшим викладачем Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ю. В. П’ятаченком, директором комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна універсальна наукова бібліотека» Т. І. Фроловою), автобіографічна стаття поета-гумориста Г. Л. Єлишевича, а також бібліографічні списки літератури. Ці дати у переліку позначені зірочками.
Бібліографію, яка додається до ювілейних статей, слід доповнювати новою поточною інформацією. Також стануть у пригоді і календарі: «Знаменні і пам’ятні дати Сумщини на 2013 рік», «Знаменні і пам’ятні дати на 2008 рік».
Відбір літератури закінчено в травні 2017 року.


Комментариев нет:

Отправить комментарий