Поиск по этому блогу

суббота, 19 ноября 2016 г.

АНОНС!
Сектор Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО разом з представниками громадської приймальні Української Хельсінської спілки з прав людини презентує розроблений ГО «Юридична Сотня» інформаційний посібник про права, обов’язки та соціальні гарантії учасників АТО.




Прес-анонс
Презентація інформаційної брошури «Пам’ятка учасника АТО»

23 листопада 2016 року, о 11 годині, в залі апаратних нарад (ІІІ поверх) Сумської ОДА, за адресою: м. Суми, пл. Незалежності, б. 2,  Сектор у Сумській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції разом з представниками громадської приймальні Української Хельсінської спілки з прав людини презентує розроблений ГО «Юридична Сотня» інформаційний посібник про права, обов’язки та соціальні гарантії учасників АТО.
«Пам’ятка учасника АТО» була розроблена юристами-волонтерами спільно з  фахівцями  Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО та Генерального Штабу Збройних Сил України.
Матеріал викладений у легкодоступній графічній формі на 168 сторінках. Покрокові інструкції допомагають і ветеранам, і військовослужбовцям, і членам їх родин не лише дізнатися про власні права, але й добитися їх реалізації та захисту.
«Така книжечка має бути в кишені кожного учасника АТО», зазначає Леся Василенко, голова ГО «Юридична Сотня» та розробник Пам’ятки. Голова Служби Артур Дерев’янко вважає важливим, щоб законодавчі акти щодо соціального захисту учасників АТО, зібрані в цій брошурі, виконувались на місцях, по всій країні.
В рамках презентації Пам’ятки буде обговорюватися загальний рівень поінформованості ветеранів та військовослужбовців про їх права та доступ до якісної допомоги та правової підтримки.

Учасники презентації:
- представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Сергій Стороженко, завідувач Сектору,
- Любов Шепель, головний спеціаліст сектору у Сумській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО;
- партнери ГО «Юридична сотня» в Сумах: Володимир Виноградов, координатор громадської приймальні УГСПЛ м. Суми, Наталія Єсіна, помічниця координатора громадської приймальні УГСПЛ м. Суми;
- представники Психологічної кризової служби м. Суми;
- громадські активісти;
- представники ЗМІ.

Дата та час події: 23.11.2016 р. 11.00
Місце події: зал апаратних нарад (ІІІ поверх) Сумської ОДА.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 380959311110 - Наталія Єсіна або за адресою: nataliesinasumy@gmail.com; sumy_ato@ukr.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий